BL Collection | BLOC HUTCH
963
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-963,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

BLOC HUTCH

A1 Ritningshurts Lackerad MDF (vit std.) med Lådor i höjd 65 mm, kullagerexpansioner 550 mm. Centrumtappar mellan förvaringar, upp i toppskiva samt ner i sockel. Förborrade hål för montage i toppskiva, sockel och mellan förvaringar. Plåtprofil som förstärker förvaringarnas skruvlister ingår. Rygg i 6 mm MDF infalsad i sidor, topp och botten, spikas/limmas.

Toppskiva A1:1 i lackerad (vit eller i accentuerade färger såsom Orange, Gult o.s.v.) 22 mm MDF i storlek br. 1000 x dj, 700 mm. Raka kanter med 2 mm radie brytning runt om. Toppskivan skall rå 20 mm i framkant över lådförstyck.

Toppskiva A1:2 Lika ovan men i Vit Högtrycks Laminat (Lika std.)  Vit ABS list överfanerad. (om möjligt) Alternativt i lackerad MDF.

Toppskiva A1:3 Lika ovan men i Ask Faner och kantlist i Ask (andra träslag ifall kund så önskar.

Sockel A1 Med ställfötter och centrumtappar/monteringsklossar för fastskruvning i skåpet. Storlek br. 1000 x 660 x 50 mm. Indragen 3 mm i sidor och 20 mm i framkant

Dimensioner: B1000xD680xH360

 OM BLOC

Våra medarbetare har en lång erfarenhet och känsla för stoppmöbler och inredning, något som vi på facctory är mycket stolta över.

Att våra kunder är medvetna om kvalitet och hantverk är något vi värdesätter. All tillverkning sker i vår moderna fabrik med möjlighet att hantera allt från det lilla projektet till kompletta leveranser till t.ex. hotell och restauranger.

Miljön är viktig för oss och vi försöker tänka miljövänligt när vi konstruerar och tillverkar möbler och inredning. I största mån väljer vi leverantörer och samarbetspartners i vårt närområde för att minimera transporter.

Vill du få en personlig presentation av mitt egna sortiment så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil .