BL Collection | Carstens
179
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-179,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

CARSTENS

Som leverantör till den svenska inrednings- och möbelindustrin sedan urminnes tider vet vi att bara det bästa är gott nog! Väl medvetna om att utan starka leverantörer och ett effektivt lagersortiment kommer man inte långt. Vi kan därför med stolthet presentera en bred produktsamling från Europas ledande tillverkare av insatsmaterial.

LAMINAT

Vårt nya, ännu bredare program av laminat gör oss idag ännu mer kompletta som leverantör. I samarbete med ett flertal leverantörer och internationellt erkända formgivare har vi tagit fram ett sortiment med en rik variation för att tillgodose kraven från marknaden.

Vi erbjuder mönster och ytor som lämpar sig väl, både när de ska anpassas till omgivande material eller när de utgör ett dominerande inslag i inredningen.

Exempel på leverantörer: Lamicolor, Unilin, SIT och Sonae.

KANTLIST

I vårt program av kantlister finns alltid rätt produkt, även för bearbetningsmaskiner som arbetar med extremt knapp radie. I vårt sortiment finner ni det mesta inom, faner, melamin, ABS,PP och PVC.

 

Exempel på leverantörer: Heitz, MKT, Hranipex, G-K, Tacondecor

 

Läs mer om Carstens Kantlister

MELAMIN-MDF

I vårt sortiment finns även ett utvalt servicesortiment på melaminbelagd spån och MDF. Dessutom levererar vi format efter kundönskemål, sågade i vår formatsåg.

Exempel på leverantörer: Repo sorbes, Sonae.

CARSTENS AFFÄRSIDÉ

Med en hög servicegrad ska Carstens AB förse den svenska inrednings- och möbelindustrin med insatsprodukter.

Genom ett brett sortiment av kvalitativa produkter, hög kompetens och effektiva lösningar ska Carstens AB förbättra lönsamheten för både kunder och slutanvändare.

BRETT SORTIMENT

Hos Carstens kan våra kunder handla ur ett brett sortiment från ledande leverantörer inom både kantlist, lim, laminat, skivmateriel och kantlistmaskiner. Ett brett sortiment av produkter och produktgrupper från Carstens skapar enklare beställningsrutiner och lönsammare affärer.

 KVALITET, LEVERANSSÄKERHET OCH EFFEKTIVITET

Att leva och verka utifrån dessa ledord har under årens lopp skapat många och långa kundrelationer, vilket vi tar som ett kvitto på att vi även idag levererar produkter och mervärden som genererar lönsamhet för våra kunder.

HELHETSLÖSNINGAR

Carstens erbjuder kunderna ett antal olika laminatformat. Detta tillsammans med, formatsågning efter kundens specifika mått, ger våra kunder minimalt med spill och bättre ekonomi.

”Carstens levererar alltid hög finish och slutresultatet blir alltid kanon. Vill du få en personlig presentation så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil ”