BL Collection | Mizetto
81
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-81,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

MIZETTO

Mizetto är ett familjeföretag med egen produktion och montering i Kalmar. Vi tillverkar möbler med fokus på Förvaring-Sortering-Exponering där vår största enskilda produktgrupp är möbler för kopieringsrum och allt som kan tänka rymmas där i.

Förvaring: Kontorsförvaring, bokhyllor, väggskåp, bänkskåp, bänkskivor konsollhyllor osv. 
Sortering: Postsortering, blankettsortering, miljösortering/miljöstationer osv. 
Exponering: Broschyrhyllor och exponeringsskåp.

Med egen produktion kan vi garantera en högklassig kvalitet där samtliga möbler genomgår en noggrann kvalitetskontroll innan montering och leverans. Självklart har vi lika hög leveranssäkerhet som kvalitetssäkerhet…

P.F.

Mizetto är ledande på Personlig förvaring. De kan erbjuda ett stort sortiment av möbler för personlig förvaring. Du som kund kan enkelt kombinera de olika modulerna för att skapa just den förvaring som passar dig.

MILJÖ

Mizetto har ett stort och växande utbud av produkter för Miljösortering.Varför ska det vara tråkigt att miljösortera? Mizettos nya produkt Exhibit tar miljösortering till nästa nivå.

FÖRVARA

Mizetto erbjuder allt från Diskar, Vägghängda skåp till Kontorskåp.

 FLEXIBLA OCH PERSONLIGA FÖRVARINGSSYSTEM TILL DET MODERNA KONTORET!

Vi har ett stort sortiment och skapar gärna unika lösningar för din arbetsplats, där du som beställare har stor möjlighet att påverka färg, form och material. Egen produktion gör oss snabba, flexibla och leveranssäkra.

”Mizetto har produkterna för det flexibla kontoret med unika lösningar för personlig förvaring mm. Vill du få en personlig presentation så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil ”