BL Collection | BLOC PAUS
72
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-72,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

BLOC PAUS

Med stor erfarenhet av specialbeställningar för offentliga miljöer kan vi erbjuda skräddarsydda inredningar åt butiker, hotell och restauranger.

Vår målgrupp är bred och innefattar inredningssnickerier, arkitekter, inredare och återförsäljare. Tillsammans med arkitekter och inredare har vi skapat många spännande miljöer med platsbyggda soffor, pallar, dynor och sänggavlar.

 OM PAUS

Bloc Paus är en modulbaserad soffa som skräddarsys inför varje enskilt projekt. Kombinerbar Modulsoffa med 3, alternativt 2, sits med valbart antal ryggar och armstöd. Kan placeras i inner- ytter hörn och rygg mot rygg. Dekorplåtar som ger soffan karaktär och som i förlängningen gör det möjligt att placera små bord, belysning och armstöd eller varför inte ett hörnbord, blombord eller tidskriftställ. Kopplingsbeslagen fästes i samma hål som dekorplåtarna.

Trådben som standard men det finns möjlighet att ta fram ett träben, medar eller metallben. Höjden kan anpassas efter kunds önskan.

Formgivning: Ljusrum Arkitekter

Mått 3 modul – B2025xD675xSitthöjd 440 – 475
Mått 2 modul – B1350xD675xSitthöjd 440 – 475

Kontakta oss för prisuppgift.

Bloc Paus

 OM BLOC

Våra medarbetare har en lång erfarenhet och känsla för stoppmöbler och inredning, något som vi på facctory är mycket stolta över.

Att våra kunder är medvetna om kvalitet och hantverk är något vi värdesätter. All tillverkning sker i vår moderna fabrik med möjlighet att hantera allt från det lilla projektet till kompletta leveranser till t.ex. hotell och restauranger.

Miljön är viktig för oss och vi försöker tänka miljövänligt när vi konstruerar och tillverkar möbler och inredning. I största mån väljer vi leverantörer och samarbetspartners i vårt närområde för att minimera transporter.

Vill du få en personlig presentation av mitt egna sortiment så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil .