BL Collection | BLOC SPACE
909
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-909,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

BLOC SPACE

Space är en kopplingsbar soffa med en sitthöjd på 47cm vilket gör att den fungerar lika bra till matsal som i väntrum. Glipan mellan rygg och sits gör den lätt att hålla ren från smulor och annat skräp.

Stomme i trä och plywood. Sits och rygg i kallskum. Benstativ i pulverlackad stålrör. Silver som standard. Klädsel går att få i både tyg och läder.

Går att få som pall i alla mått. Går även att måttanpassa.

 OM BLOC

Våra medarbetare har en lång erfarenhet och känsla för stoppmöbler och inredning, något som vi är mycket stolta över.

Att våra kunder är medvetna om kvalitet och hantverk är något vi värdesätter. All tillverkning sker i vår moderna fabrik med möjlighet att hantera allt från det lilla projektet till kompletta leveranser till t.ex. hotell och restauranger.

Miljön är viktig för oss och vi försöker tänka miljövänligt när vi konstruerar och tillverkar möbler och inredning. I största mån väljer vi leverantörer och samarbetspartners i vårt närområde för att minimera transporter.

Vill du få en personlig presentation av mitt egna sortiment så tveka inte att ringa 0708-394 384 så bokar vi in ett möte – Hälsningar Bertil .